Hiihtäjänkujan huoneistot

Hiihtäjänkujalla huoneistomme sijaitsevat aivan Levin ytimessä ja osasta huoneistoja on näkymä eturinteelle. Pihalla on huoneistokohtainen parkkipaikka sähköpistokkeella.

Huoneistoja on kolmessa kokoluokassa. Hiihtäjäkuja 5:n alakerrassa on pienemmät n. 65 m² huoneistot, joissa 2 makuuhuonetta ja alakerrassa oleskelutilat vuodesohvilla sekä pesuhuone ja sauna. Talon alakerrassa on tilaa suksien säilytykselle ja voitelulle. Saman rakennuksen yläkerrassa on 100 m² kattohuoneisto, jossa on 4 makuuhuonetta.

Hiihtäjänkuja 2:ssa on uusi ja laadukas superior tason Studio omalla saunalla.

Hiihtäjänkujan huoneistot

Hiihtäjänkujalla huoneistomme sijaitsee aivan Levin ytimessä ja osasta huoneistoja on näkymä eturinteelle. Pihalla on huoneistokohtainen parkkipaikka sähköpistokkeella. Huoneistoja on kahdessa kokoluokassa. Alakerrassa on pienemmät n. 65 m² huoneistot. joissa 2 makuuhuonetta ja alakerrassa oleskelutilat vuodesohvilla sekä pesuhuone ja sauna. Talon alakerrassa on tilaa suksien säilytykselle ja voitelulle.

Hiihtäjänkuja 5 B 5

Hiihtäjänkuja 5 B 5

Tässä 100m² kattohuoneistossa isompikin porukka nauttii Levin keskustan sykkeestä. Parvekkeita on yhteensä 3, olohuoneesta ja yhdestä makuuhuoneesta on parvekkeelta näkymä eturinteelle. Oleskelutiloissa on iso olohuone, keittiö, pukuhuone ja pesuhuone sekä sauna. Saunasta on ikkuna ulos ja voit ihailla eturinteen iltavalaistusta. Makuuhuoneita on yhteensä 4 kpl, joissa yhteensä 9 sänkyä ja 1 vuodesohva.

Tutustu ja varaa >

5-a2-10152021_215427

Hiihtäjänkuja 5 A 2

Levin keskustassa harvinainen 2 makuuhuoneen ja alakerran yhdistelmä, jossa majoittuu mukavasti 6 henkilöä. Huoneiston olohuoneesta on käynti parvekkeelle. Huoneistoon on käynti ulkoa ja maan tasalla on olohuone, tupakeittiö ja 2 makuuhuonetta, joissa molemmissa 2 erillistä sänkyä.

Tutustu ja varaa >

Levin keskustassa harvinainen 2 makuuhuoneen ja alakerran yhdistelmä, jossa majoittuu mukavasti 6 henkilöä. Huoneiston olohuoneesta on käynti parvekkeelle. Huoneistoon on käynti ulkoa ja maantasalla on olohuone, tupakeittiö ja 2 makuuhuonetta, joissa molemmissa 2 erillistä sänkyä.

Tutustu ja varaa >

Upea Levi Platinum studiohuoneisto sijaitsee aivan Levin keskustassa, eturinteen juurella. Huoneistosta on lyhyt matka kaikkialle Levillä ja pihassa on oma autopaikka. Huoneisto on uusi (käyttöönotettu 2022) ja hyvin varusteltu onnistunutta lomaasi ajatellen.

Tutustu ja varaa >

Kaikki helposti yhdestä paikasta

Kaikki helposti yhdestä paikasta