Karhupirtti

8-16 hengelle

8-16 hengelle

200m²

7 makuuhuonetta

250m rinteeseen

Wifi

Karhupirtti on iso, yli 200 m² pyöröhirsimökki aivan Levin ydinkeskustassa, joka on valmistunut vuonna 1989. Tietääksemme tämä on ainoa tämän kokoluokan erillismökki keskustassa ja vieläpä aivan parhaalla paikalla.

Eturinne pilkottaa olohuoneen ikkunasta puiden välistä. Iso oma piha. Tässä mökissä on kunnon vanhan ajan hiihtomaja tunnelmaa. Tilaa riittää yhteensä 16 henkilön majoittumiseen 7 makuuhuoneessa. Toki sopu sijaa antaa ja kun alakerrassa sängyissä on leveyttä 1m, sopii siinä tiukan paikan tullen kaksikin pötköttelemään. Alakerrassa on 3 makuuhuonetta joissa kaikissa oma WC ja suihku. Yläkerrassa 4 makkaria yhteensä ja molemmilla puolilla isosta makuuhuoneesta kulku pieneen. Yläkerrassa myös 2 WCtä.

Mökki on erittäin siistissä kunnossa ja ollut todella vähällä käytöllä vuosien saatossa. Nautit siis erillismökin eduista, mutta sijaintia ei paljon parempaa voisi toivoa. Kaikki aktiviteetit aukeavat mökin ovelta muutaman askeleen päässä. Pihassa on tilaa monille autoille ja esimerkiksi kelkkakärry sopii oikein mukavasti. Näyttää ne jotkut siitä lähtevän urallekin vaikka ei tuo liene aivan luvallista, mutta tavallista. Erikoista mökissä on se, että siitä piti alunperin tulla paritalo, mutta onkin nyt yksi kokonaisuus. Näin ollen takkoja on 2, keittiössäkin riittää tilaa kun se on alunperin tehty kahdelle mökille.

Pesuhuoneita on myös kaksinkappalein saunoja yksi. Molemmista pesuhuoneista pääsee saunaan. Suksille on oma tilava varastonsa ja voitelutila. Pihalla näyttää olevan nuotiopaikka jos vaikka makkarat käristelee. Uskokaa tai älkää, tämä Levin keskustassa Skimbaajankuja kolmosessa.

Kysy lisää! Räätälöidään tunnelmallinen lomasi Karhupirtillä, aidossa Tunturimajassa.

Varaustilanne

Varaukset ja tiedustelut