Karhupirtti

8-16 hengelle

8-16 hengelle

200m²

7 makuuhuonetta

250m rinteeseen

Wifi

Karhupirtti on iso, yli 200 m² pyöröhirsimökki aivan Levin ydinkeskustassa, joka on valmistunut vuonna 1989. Tietääksemme tämä on ainoa tämän kokoluokan erillismökki keskustassa ja vieläpä aivan parhaalla paikalla.

Eturinne pilkottaa olohuoneen ikkunasta puiden välistä. Iso oma piha jossa poreallas valmiina maksimoimaan lomanautintosi. Tässä mökissä on kunnon vanhan ajan hiihtomaja tunnelmaa. Tilaa riittää yhteensä 14 henkilön majoittumiseen 7 makuuhuoneessa.  Alakerrassa on 3 makuuhuonetta joissa kaikissa oma WC ja suihku. Yläkerrassa 4 makkaria yhteensä ja molemmilla puolilla isosta makuuhuoneesta kulku pieneen. Yläkerrassa myös 2 WCtä. Kodinhoitohuoneessa peset pyykit ja kuivaat päivän tuoksinassa kastuneet ulkovermeet.

Mökki on erittäin siistissä kunnossa ja ollut todella vähällä käytöllä vuosien saatossa. Nautit siis erillismökin eduista, mutta sijaintia ei paljon parempaa voisi toivoa. Kaikki aktiviteetit aukeavat mökin ovelta muutaman askeleen päässä. Pihassa on tilaa monille autoille ja esimerkiksi kelkkakärry sopii oikein mukavasti. Näyttää ne jotkut siitä lähtevän urallekin vaikka ei tuo liene aivan luvallista, mutta tavallista.

Suksille on oma tilava varastonsa ja voitelutila.  Uskokaa tai älkää, tämä Levin keskustassa Skimbaajankuja kolmosessa.

Tässä vielä virtuaaliesitys mökistä! Voit liikkua ympäri mökkiä ja käydä myös pihalla tutkimassa.

Kysy lisää! Räätälöidään tunnelmallinen lomasi Karhupirtillä, aidossa Tunturimajassa.

 

Varaustilanne

Varaukset ja tiedustelut